| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 21 de setembre de 2006


> Veïns de pisos pròxims a les discoteques de Cornellà es manifestaran en contra del soroll i l'incivisme



R.M.B.. L'Hospitalet de Llobregat

Els veïns de l'Hospitalet de Llobregat que viuen més a prop de les discoteques del polígon industrial de Famades, ja al terme de Cornellà, es manifestaran al carrer per exigir el trasllat dels locals d'oci, farts del soroll que generen els usuaris i de l'incivisme que pateixen setmana rere setmana. Així ho va anunciar ahir Núria Huete, portaveu de la plataforma d'afectats per les discoteques, que va declarar que «no es poden tenir macrodiscoteques a prop dels veïns, ja que això va en contra de la seva salut mental».

Huete explica que els veïns de l'avinguda Carrilet, sobretot els més propers al carrer Famades, pateixen des de fa set o vuit anys les molèsties que causa la concentració dels clients de les discoteques Bora Bora, Malalts de Festa i Capitolio (abans Tekila). «El cap de setmana no podem dormir: quan vénen els Mossos i la Guàrdia Urbana a posar ordre, els nois s'hi barallen, tenim vòmits i sexe al carrer i l'altre dia van trencar la porta d'un bloc d'una puntada de peu... La gent ha de recórrer a les pastilles per dormir i així no podem viure», explica aquesta veïna, que xifra el nombre d'afectats en milers de persones.

L'agrupació de propietaris de les discoteques i l'associació de veïns de l'Hospitalet Centre es van reunir abans de l'estiu i els empresaris van proposar que s'allargui l'horari de les discoteques perquè coincideixin tant com sigui possible amb el dels transports públics. «Hem donat l'estiu de termini perquè millori la situació, però estem igual», afirma Huete, que considera que l'ampliació horària donarà més temps als clients per beure i s'agreujarà el problema.



Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.